Another day in paradise

Jag är uppe med tuppen som vanligt och älsklingen ligger och sover så sött :)
Var ut och åt igår, sen var vi båda helt slut, så vi låg nerbäddade i sängen redan nio. Skönt, då är man utvilad idag, redo för sista julklappsjakten :)

Känns så otroligt skönt med jullov, sista jullovet, äntligen! Känns som att jag gått gymnasiet i evigheter. Det börjar närma sig slutet nu....

Nu ska jag gå och pussa min karl godmorgon och dra upp honom ur sängen.

God jul på er allihopa!




God jul :)

Gud vad jag är dålig på det här med att blogga, skärpning från min sida.

Sitter och väntar på att jag ska få ta bussen in till stan, morgonträna lite, sen skola och efter det blir det stan och julklappsshopping, har hittills bara köpt en enda så bäst att sätta fart :)

Var med om en sjuk sak igår, tände alla mina tre ljus i adventstaken på morgonen, sen på eftermiddagen när jag håller på att städa märker jag att ett av ljusen är borta från staken, WHAT? Letade igenom hela lägenheten, soporna, kylen, frysen, ALLT, efter detta ljus. men det är spårlöst borta? och det har inte brunnit ner, då borde det ju liksom varit kvar lite åtminstone. Någon som kan ge en förklaring på vad som hänt med mitt ljus? Jag är rädd :)

Inatt har jag iallafall drömt massor av mardrömmar... helt sjuka... längtade bara efter att morgonen skulle komma...
jaja, okej, slut om mitt ljus nu... men det är bara så skumt.. 



Snart är julen här... första julen tillsammans med älsklingen :) har aldrig längtat såhär mycket efter julen, brukar snarare gruva mig för julen, vet inte varför?! men nu har jag inget sånt i kroppen, bara ren jävla lycka!!
På fredag kommer Jon, så då blir det sista julshoppingen på lördag, sen brassa hemåt för julfirande, MYS! Ska tillbaka igen under mellandagarna och jobba lite, kan vara bra för min ekonomi :)

Nä, nu ska jag ta mig en kopp kaffe, borsta tänderna och sen sticka.

God jul på er :)

och du, älskar dig... mer och mer för varje dag som går.... du är min stjärna!