Hur är det möjligt?

Vilken jävla dag!

Vaknade redan sex imorse, klev upp och kokade en stor kopp kaffe och satte mig ner och pluggade. Pluggar verkligen bäst på morgonen. Så vid 12 tiden var jag klar med min rapport om... SKOMAKARE. Hur intressant på en skala ett till tio tror ni jag tyckte det var? Okej att skriva ett arbeta om någonting man i framtiden kanske har nytta av... men... skomakare?

Tog sen en promenad till Moa för en kopp kaffe... efter det promenerade jag vidare till stan. Och det var ungefär precis nu som min dag gick helt åt helvette.......

Skulle på banken och sätta in 1500 :- Märkte när jag kom till stan att endast 1000 :- av dom fanns kvar... Blev väldigt less men bestämde mig för att inte sörja så mycket....
Sen efter jag vandrat runt i lite mer affärer upptäcker jag att det nu bara var 500 :- kvar.... DÅ brast det!!!!
Hur fan är det möjligt att slarva bort 1000 :- inom loppet av två timmar? Vad vill han där uppe mig? Vad har jag gjort? Jag som verkligen var i behov av de där pengarna! Livet är verkligen inte rättvist :(


Gick direkt på gymmet och sprang bort alla de krafterna jag hade kvar..... Terapi.


Äntligen är den här dagen över snart.


Tur att jag alltid har dig iallafall.... :)

gråt inga tårar

Tralalala!!!

Började dagen men att promma till skolan... är så skööönt med friskluft på morgonen :)
Sen skola... känns verkligen som att lärarna bara öser skolarbeten över oss nu. Känns tungt just nu, men tänk när det är klart... :)
Sen fick jag rycka ut att arbeta till 18.00 .... körde mjukisstilen och som tur var hade jag en känsla av att jag skulle behöva jobba så jag tröck ner ett par jeans i väskan imorse :) Vet inte varför... men känns inte som att jag kan stå och klippa i mjukisarna.... nää... då känns det som att jag på förhand är dömd att misslyckas....

Sen efter jobbet blev det gymmet... körde 30 min kondition och det gick riktigt ovanligt lätt faktiskt.... sen blev det lite mage också.. förstås :)

Haha.. rätt lustigt... skrev i mitt förra inlägg att mina humörsvägningar är borta... lyssna här...

Pratade nyss med älsklingen i telefon, ett helt vanligt samtal, och hippssvipps så säger jon något (en jävligt töntig sak att hetsa upp sig över) och jag börjar storböla...HM?! Efter ett tag inser man ju lite hur patetiskt det är att sitta och storböla i telefon över ingenting.... helst när den man sitter och pratar med bara sitter och asgarvar... så då är det ju verkligen knappt att man själv kan hålla sig för skratt...
jaa... tänk om någon hade hört våra samtal..
jag storbölar och jon asgarvar... :)
Skyllde det hela på att... jag var så... hungrig :)  


LOVE YOU ANYWAY :)


tankspridd

En otroligt lugn helg har passerat :) Igår jobbade jag till 15.00... efter det drog jag hem och sen har jag inte lämnat lägenheten, förutom då jag var och handlade på Coop idag :)
Har ju fått en Yogabok av min älskade mamma.. så jag har hållt på att träna alla de massa konstiga ställningar här i min ensamhet :) Det är ju kul!!

Har varit ovandligt tankspridd idag...ex.
Dukade fram lite frukost imorse och insåg att jag tagit fram vitlökscremefraichen istället för smöret... Hm.. och det värsta... när jag skulle slå av dammsugaren gick jag och släckte lampan istället? GOMORGON?!?! :)

Känner mig verkligen lycklig och glad nuförtiden.... ser saker på ett helt nytt sätt...vad har hänt? Mina humörsvägningar har så gott som försvunnit? Eller? Tror jag vet vad det beror på ;)

Nu ska jag göra mig en smoothie.....
Hoppas verkligen det slutat storma till imorgon så jag kan promenera till skolan :) Nu när det inte längre är iskallt ute ska jag försöka gå varje morgon istället för att ta bussen.... tar ca 40 min så det blir en lagom morgon prommis :)


Bara 5 nätter tills jag får somna nära dig... längtar! :) Som jag sa tidigare... 1 årskris in my ass. Jag är mer kär än någonsin.  LOVE YOU

12 veckor....

Ahmen gud! Insåg just att det bara är 12 veckor kvar till studenten och balen. Galet! På måndag börjar hårdträningen + att det är slut med sötsaker från min sida (hur nu det ska gå?) Ska försöka bli någorlunda fit iallafall :) Måste även hitta en balklänning... + allt annat som ska fixas.... Nä nu blev jag stressad. Shit!!


TACK OCH HEJ.... SAKNAR DIG :)


mot ljusare tider

Så var lovet över... har verkligen varit så skönt att vara hemma i gve i mer än en vecka tillsammans med älsklingen. Underbart! Vi har hunnit med en massa skoj, trots att han varit sjuk och hängig några dagar.
Nu är man iallafall tillbaka till verkligheten här i Luleå, men det känns inte alltför hemskt. Snart är det ju påsklov :) Vi går ju bara mot ljusare tider nu... på alla sätt och vis... visst? Nästa vecka väntas ett spännande besked... håller alla mina tummar och tår.



Snart har ett år gått och jag är lika förälskad i dig som förr... om inte mer. Minns du första tiden tillsammans? Hur det pirrade i magen så fort man visste att man skulle ses. Jag minns de första gångerna du kom och mötte mig vid tåget, mitt hjärta höll på att hoppa ut ur min kropp just innan tåget stannade! :) Än idag, ett år senare när jag sitter där på tåget på väg till dig så börjar det pirra helt sjukt i hela min kropp :)
Galet att jag fortfarande kan sitta och tänka på dig och känna hur mitt hjärta slår ett extra slag.....
Varje dag tillsammans med dig njuter jag av.... för jag vet hur tomt det är när du inte är med mig. Älskar dig...... du har mitt hjärta.