Lonely nights

Förut kändes det som att jag rusade fram fortare än tiden, men nu känns det tvärtom. Kan den inte bara stanna ett tag, så jag får njuta lite till av den här sommaren. Är inte riktigt redo för hösten, kommer nog aldrig att bli det heller.
Jon har åkt bort nu och är borta hela helgen, känns tomt redan och tanken på att det ska kännas så här tomt resten av året är läskig.

Som tur är varar sommaren några veckor till, ska verkligen njuta av varje dag, och hösten för faktiskt inte bara med sig dåliga saker. Jag återvänder ju till min älskade lägenhet i Luleå och vardagen där. Moa och jag. Dessutom ska ju jag och J till Sthlm i september, kika black eyed peas och ha det allmänt underbart. Tack älskling!

På tal om att resa så, sista veckan av sommarlovet kommer jag spendera i alanya!! Kan det bli bättre? Jag och Therese bokade våran resa igår så nu kan man börja längta. En vecka med sol, bad, skratt, drinkar, god mat, shopping, fest osv. 12 augusti sticker vi....

Baby baby


Jaha, då var sommarens första festival avklarad. Händelserik helg men orkar inte gå in på några detaljer :)
Igår var väl mest en.. hm.. laddakrafternadag(?), dock hjälpte det inte ett dugg, för jag är t r ö t t. Ska ta och sova ett litet tag nu, sen blir det jobb och efter det en välbehövlig bastu med darling.

Det jag gör om dagarna nuförtiden är väl mest att sväva runt på rosa moln... och jag vill aldrig komma ner.