Monday

Ni behöver inte oroa er för att jag gått och grävt ner mig eller något. Ny energi har infunnit sig i min kropp. Tack för det. Har dessutom bytt ut playlisten, så nu är det full fart.

Hade picknick med Moa igår. Fruktsallad i solskenet. Vilka livsnjutare vi är. Hann även med en räksallad på Matstället + en lång springtur. Vilken vacker söndag alltså. Man borde ta såna där dagar oftare. Dagar då man bara njuter av livets goda.


Jag vill ha allt det jag drömmer om. Men du, väntan börjar bli för lång. Om någon, någon gång skulle fråga hur jag mådde så skulle jag svara att jag gick på en smal stig vid stupets brant och att jag där mötte alla som jag älskat
och de som älskat mig. Varefter jag mötte dem så var de tvungna att ta ett steg åt sidan för att jag skulle komma förbi och därifrån, på det steget föll de alla ut för stupet, en efter en, utan att jag såg dem igen.
Och jag visste inte och vet ibland fortfarande inte om de självmant föll ut, ramlade ner, eller om de bara trampade snett.

Friday

Idag stänger jag in mig i min lägenhet. Det ska bara vara jag och mina tankar. Var precis och hyrde film, bad om filmer med gråtgaranti. Vilken myskväll som väntas. Lite skillnad mot de flesta av årets tidigare fredagskvällar, som inte alls varit speciellt lugna och harmoniska.

Fick "Alkemisten" i julklapp av Moa. Så nu är jag fast i att försöka förstå tecken. Boken handlar i stort sett om att man ska lyssna till sitt hjärta, förstå tecknen på livets väg och följa sina drömmar. Verkligen djup men ibland behövs det såna också. 

Ja, ni hör väl ungefär på vilken nivå allt ligger. Hade jag visat er min playlist för kvällen hade ni väl trott att jag blivit tokig. 
 

"But it's sad when you know it's your heart you can't trust"