.........

Skriver. Raderar. Funderar. Skriver. Raderar. Alldeles för mycket tankar i mitt huvud en kväll som denna.....

Gonatt!


flowers

Igår kom pappsen och ingalill + hundarna och hälsade på :) Det var kul med lite besök här hemma... Det uppskattas verkligen, då de flesta kvällarna faktiskt är rätt ensamma.

Och så är mitt kylskåp fullt också. Diskuterade i skolan idag vilken jäkla lyx det egentligen är att ha två pålägg att välja på... :) Ska bli så skönt när jag slutat skolan och börjar tjäna pengar... Då kommer det finnas pålägg.. ojoj! ;)
Nä men...

Lärorik dag på skolan idag också, känns alltid fint när man lär sig något nytt.
Sen blev det träning.... var lagom trött i kropp och huvud när jag åkte hem....
Och vad står vid min dörr när jag kommer hem? En superfin blombukett. Min älskling är underbar!! Nästan så en tår kom. "Näää nu börjar jag gråååta". Ska pussa ihjäl dig när vi ses på fredag!
Sen hade jag en present från pappsen under fruktskålen. Vilken härlig hemkomst :)
Sen att Svergie vann handbollsmatchen var ju inte heller ett minus.... min dag kanske?

Nä nu blir det ett varmt bad, plock av ögonbrynen och sen lite Flickan som lekte med elden. Låter som en bra plan för kvällen..


Bara två dagar kvar nu.... Älskar dig.

ready

Måndag igen, tur att veckorna går ganska fort nuförtiden. Finns inte så mycket att uppdatera om. Jon var här i helgen, vi var på hockey, åt god mat, myste på och pang sa det bara så var han på väg hem igen. Lika trist varje gång man skiljs. Man vänjer sig inte ens. Lika kallt och tomt varje söndag när man kryper ner under täcket ensam igen. Ska väl egentligen inte klaga på att helgerna också går fort, för desto snabbare går den här terminen. Längtar så till framtiden... det här med distans är värdelöst!

Jag och min älskling har verkligen hittat lugnet under helgerna, mitt partysug är så gott som bortblåst och det är skönt. Njuter av lugna fredags och lördagskvällar framför tvn...

Igår hade jag och moa julklappsutdelning hemma hos mig, bättre sent än aldrig :)

Ska snart in till stan, möta henne på gymmet, köra lite kondition... sen ska jag och elina prova på poweryoga idag... får se om det är något för mig :) Sen tror jag att jag ska hyra någon bra film och bara känna lugnet ikväll... Blir väl att se den ensam, min karatebrud har träning...

Redo för en ny vecka som förhoppningsvis bara flyger iväg......


2008

Tiden bara springer iväg.  Känns som att det var nyss jag och Moa skålade in år 2007 ute på en parkering i Luleå.... tänk om jag då visste vad det här året skulle föra med sig... Du bara kom och stal mitt hjärta där i Mars, sen har jag varit fast året ut....

Kändes så underbart att stå brevid dig på 12 slaget och skåla in år 2008.... tillsammans....