Monday

Ska inte skriva en lång sammanfattning av våran resa, ingen skulle ändå förstått hur otroligt underbart vi haft det. Black eyed peas, shopping, fikande, ätande, mys, grönalund, öl, bus, skratt..... Åh, jag älskar dig jävla så mycket. 
Det är en sån härlig känsla att slå upp ögonen på morgonen. Brukar ligga och tänka på dig och hur lyckligt lottad jag är. Då får jag genast energi i min kropp. Det är läskigt att en annan människa kan få en att må så bra. 

Ligger redan nerbäddad i sängen och klockan är 20.00. Hade ingen skola idag så jag och moa var på salongen hela dagen. Jätte kul, verkligen. Ligger och kikar på min väska som bör packas upp.... men det får vänta till imorgon.



rörelser överallt, men inget ersätter dig
eller hur du inte låter mig brotta ner dig utan
lägger dig över mig, målar min rygg till
en tavla med din egen tungspets och övertalar mig
vacker igen.
jag säger 'älskling, jag ger mig'

& du ger mig allt jag vill ha.

monday

Var konstigt att vakna imorse och tycka det var skönt att helgen var över och att det var måndag. Vanligtvis brukar måndagar vara en av de värsta dagarna under veckan, men idag var det annorlunda.
Har varit en bra dag. Vandrat på stan och umgåtts med Challe. Kändes bra, med tanke på hur länge sen det var sist.

Imorgon är det tisdag och onsdagen närmar sig med stormsteg. Love you!


obeskrivligt


Kan inte tänka på något annat än min älskling. Den här helgen har verkligen gått sakta, men det är väl så när man bara går och längtar efter något. Nu är det inte länge kvar tills jag får träffa dig. Flera dagar tillsammans med dig, vilken lyx. Jag är så lycklig för jag har verkligen hittat min själsfrände, den jag kan berätta mina innersta tankar och hemligheter för och veta att han älskar mig ändå. Frustrerade att sitta här och försöka förklara känslor som inte ens går att beskriva. Jag älskar dig.


for a pessimist, I'm pretty optimistic.

Jag har börjat inse det nu, min mobil är borta... föralltid. Blir så irriterad på mig själv. Men kanske var det det här som var tvungen att hända för att jag ska skärpa till mig med slarvigheten. Annars har jag alltid haft sån otrolig tur att få tillbaka det jag tappat bort, men det verkar inte riiiiktigt som att turen är på min sida den här gången.


Hösten är här, men jag trotsar in i det sista med mina sandaler.
Kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker de här mörka höstkvällarna är mysiga eller bara allmänt tråkiga. Försöker iallafall göra dom så mysiga som möjligt, med tända ljus, mysig musik, o.s.v., dock är det något väldigt viktigt som fattas, men man får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Annars händer det väl inte destomer, var ute på storheden med Moa idag. Flamsade runt lite. Snart är det Top model som gäller. Svårt att välja mellan topmodel och idol så jag kör varannan. Dålig strategi? Jag vet inte. 
 

Meningslöst blogginlägg så jag slutar här.


monday

En väldigt lugn och härlig helg har passerat. Somnade vid 22.00 på fredagen och lördagen bestod väl mest av tvättande med Moa. Har tappat bort min tvättstugenyckel, så det är ett helt projekt den där tvättningen. Släpa alla kläder osv till Moa och sen tillbaka. Gah. Måste fixas. Mötte sen upp Jon som kom med kvälllståget, myste på hemma hos mig och på söndag var det upp tidigt för en tripp till Haparanda och ikea. Äntligen! Så som jag tjatat. Var inte lite nöjd när vi satte oss på bussen :)
Mötte upp mammsen när vi var framme, kul att träffa henne lite också.
Köpte både ett och annat där, hade nog kunnat gå lös lite vildare men kände att jag behövde spara lite pengar till nästa veckas stockholmstripp.

Med ångest i kroppen satte jag mig på bussen tillbaka till luleå... ensam. Det var ett så underbart dygn tillsammans med min älskling... fullt med skratt och en massa kärlek, precis som det ska vara. Men nu är det bara lite mer än en vecka tills vi ses igen. Oj, så mysigt det kommer bli. Längtar!

Hursomhelst... när jag kommer hem till lägenheten, lagomt trött och sliten, upptäcker jag att jag tappat bort min mobil. Har hela dagen gått runt och trott att jag glömt den hemma, men måste tappat den på bussen dit. Paniken bryter ut! Den här måndagen har iallafall gått ut på att hitta min pärla, men jag tror nog det ska gå. Jag lever på hoppet.