Sunday

Har haft typ världens goaste och härligaste killar på besök hos mig igår och idag. Så nu känns det lite tyst om tomt här... men jag får överleva :)

Ligger här i soffan med min pärla i famnen. Lyssnar ångestmusik på högsta volym.
Det är dagen efter kvällen före, så att säga. Jag är bakis och trött men jag klagar inte, för jag måste  faktiskt erkänna att jag ibland tycker det är skönt att bara vara allmänt hängig och slö, typ som nu, jag njuter av det. '

Nä nu ska jag fixa mina naglar... så man vågar gå ut imorgon ;) Därefter ska jag bädda ner mig i sängen och ja, hör och häpna, plugga. Duktiga, duktiga jag!
Ciao :)

Thursday

Försov mig imorse och sen gick det bara utför.
Det värsta av allt är väl att jag tog ut min irritation på helt fel person idag, verkligen helt fel, men jag känner mig bara så frustrerad. När ens bästa vän mår dåligt är det självklart att man själv mår dåligt liksom. Jag hatar när jag inte vet hur jag ska kunna hjälpa till, känns som att jag inte räcker till. Hoppas iallafall att denna höst och vinter bara har varit starten på en livslång vänskap...

Förövrigt känner jag mig allmänt splittrad.
En dag i taget!

Monday

Gomorron! Är uppe med tuppen idag. Har sovit hur gott som helst inatt. Vaknade av att jag hade sån där sovit-för-hårt-huvudvärk. Ska njuta lite extra av den här iskalla vinter dagen innan tåget åker ikväll. Hade dock inte haft något emot om helgen varat lite längre ;)

Söndagen var inte alls som mina söndagar vanligtvis brukar vara, ni vet sådär helt ovärda, stilla och tysta. Nä, den här söndagen var jag nog inte still eller tyst en sekund. Var ute på en massa äventyr och avslutade kvällen med lite spelande av spel. Den ena deltagaren var duktigare än den andra ;)

Dags att hoppa i dushen nu så dagen kan starta.



Sunday

Kan nu meddela folket att jag klarade uppkörningen. Är otroligt lättad, alla bråk med mammsen i bilen är härmed över ;)

Helgen har varit väldigt trevlig. På fredag var jag nykter på krogen. En upplevelse för sig. Såg allt med helt andra ögon d.v.s. nyktra ögon. Det var spännande, men inte så spännande att det kommer bli en vana.


Igår var jag hos pappsen på middag, drack vin och hade allmänt trevligt. Det är nämligen så att min storebror har gått och förlovat sig så det skulle förstås firas. Sen blev det några misslyckade försök på grillning, utan eld blev vi, men lika mysigt var det för det..


Tack för mig!


Tuesday

Nuförtiden är det ett himla åkande fram och tillbaka mellan Gällivare och Luleå. Övningsköra hit och övningsköra dit. Nu börjar jag bli less. Håll tummar och tår för Susanna på Torsdag kl. 11.30! Promise?
Försöker att inte stressa upp mig så mycket, det värsta som kan hända är att jag kuggar, och då får jag helt enkelt köra igen.... that's it. Vet dock att jag kommer bli väldigt less på mig själv om jag kuggar på ett litet klantigt misstag.


Nu ska jag ta ett varmt bad, pyssla om mig själv, för att sedan krypa ner under täcket.


Gonatt.

Sunday

Förutom en tur till Ikea och Finland så har veckan mest gått åt till att fundera. Lyckades fatta fel beslut  ännu en gång och tror inte det går att rätta till den här gången. Men du får ett förlåt från botten av mitt hjärta.

Tur att helgen till slut kom. Den har varit trevlig. Har mest sjungit kareoke och skrattat.
Tack mina vänner.