glada miner :)

hej alla glada :) idag kommer ett muntrare inlagg. ser ut som att vi kommer med en bat harifran om ett par timmar :) kanns skont att antligen kommer ivag till koh tao :) solen skiner har nu och vadret gar mot det battre. harligt :)

gick runt har pa stan igar och kikade lite :) helt sjukt annorlunda har. luktar pyton inne i stan, en konstig blandning mellan doda djur och bajs. hm? :) rekomenderar verkligen att vara en bit utanfor centrum nar man ar har :) dar ar det rena paradiset.
gick tillbaka till hotellet pa eftermiddagen igar och satt och tog det lugnt. och bakom oss satt receptionisterna och rokte pa lite :)

nar vi kommer till kohtao ska vi hyra cyklar eller vespa och ta oss runt hela on :) ska bli kul!!

kul att sa manga laser. PUSS PA ER!! och jag laser varenda kommentar, kan bara inte svara pa alla, men blir jatte glad av lite kontakt med er :)




Kommentarer
Postat av: Ingalill

Hörs bra att ni ska tillbaka till Paradiset o lämna det där "Skitstället".Mysigt för er att utforska ön.

Hurtiga husse o Energiska Era är redan ute på långprommis. Pappa har gått med i en gångtävling, så nu har hundarna det tufft vill jag lova!

Ha det nu så bra o njut av din semester! Var rädd om er!Kram!

2009-11-05 @ 09:42:25
Postat av: mamma

Hej igen

Låter bra med sol. Såg samma sol lysa hær idag. Så vackert øver de snøiga fjællen. Tænk vilka kontraster.Ta det nu lungt med moppen . Vælj cykel istællet Ha de tills neste gang. Kram Mamma

2009-11-05 @ 17:52:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback