paradiset!

vi har antligen kommit till paradiset!!

bestamde oss imorse for att ta en bat over till koh pangang... hade inga storre forvantningar direkt. efter en riktigt fin och JAVLGT blasig batttur var vi framme. en dam kom snabbt och fragade om vi hade nagot boende... hon visade oss lite bilder pa ett hotell hon kunde kora oss till.. tankte att det var som alla andra bilder pa hotell, de lovar ganska stort, och att det sen visar sig att de bara visade bilderna pa lyxsviterna! men tillslut nappade vi :) och det angrar vi inte.

hon tog oss till en lite vik... jatte fin, lugn, vit strand, bara massa palmer, nastan inga turister och inga jobbiga forsaljare som skriker AJSKRIIM!! ... svart att beskriva hur mysigt och fint det ar har! helt underbart iaf! sa har stannar vi, minst tre natter. kostar ca 65 kr natten. pa mandag ar det full moon party har pa on.. och det far vi ju inte missa :)


bestamde oss igar for att forsoka ta en forsta utekvall, lyckades fa i oss varsin ol men mkt mer an sa blev det inte... :)

ikvall blir det bara att ata gott och mysa!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Härligt. Passa på och njut. Här är det stugdags. Det regnar och är jättehalt. Mille hälsar. Vi saknar dig. Många kramar och pussar.

2009-10-31 @ 12:11:27
Postat av: Elli

Åh, låter som paradiset! Kram

2009-11-01 @ 01:14:07
Postat av: Ann-Sofie

Vilket paradis :D Låter verkligen superhärligt!! Ha det gott. Kram!

2009-11-01 @ 12:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback